Închide

”Terapia” își pune la dispoziție centrul de studii clinice pentru a deveni centru de vaccinare

Avatar
Centru De Studii Clinice Terapia

Centrul de studii clinice al fabricii ”Terapia” Cluj. Sursa foto: Terapia.

Cel mai mare producător de medicamente din România, compania clujeană ”Terapia”, a anunțat astăzi că pune la dispoziția autorităților centrul său de studii clinice din Cluj pentru a fi transformat în centru de vaccinare împotriva COVID-19.

Potrivit CEO-ului companiei, Dragoș Damian, dacă vor exista suficient personal vaccinator, capacitatea centrului ar putea permite vaccinarea a 500-600 de persoane pe zi.

Damian a mai anunțat că Terapia Cluj va aloca și o sumă de 500.000 de lei cu titlu de sponsorizare pentru amenajarea centrelor de vaccinare și pentru a grăbi etapa a doua a vaccinării, care va începe pe 15 ianuarie.

În urmă cu câteva zile, CEO-ul Terapia Cluj a propus ca angajații să primească bonusuri de la angajatori – sume de bani sau tichete de tip cadou – pentru a se vaccina împotriva COVID-19:

”Condiționarea pozitivă este cel mai bun lucru care se poate întâmpla pentru cineva. Pentru fiecare cetățean al României ar trebui să existe o formă de recunoștință, dacă participă la efortul comun de vaccinare. Unii o văd ca pe un bonus, eu o văd ca pe o formă de recunoștință, pentru că participă la acest efort epic de a combate virusul și cu cât o facem mai repede, cu cât ne vaccinăm mai mulți mai repede, cu atât pandemia va dispărea și economia își va reveni.”

scroll to top