Închide

Trendul nunților în 2024: de la rochii de mireasă negre, la sushi. Costurile, cu 10% mai mari față de anul trecut

Avatar
marriage, bridal, wedding

Fotografie de NGDPhotoworks pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Pregătirile sunt în toi pentru cei care se pregătesc să își unească destinele în acest an, iar mirii sunt în căutare de verighete, formații și fotografi.

Rochii de mireasă negre sau roșii

Un trend este legat de rochia de mireasă care nu mai trebuie să fie neapărat albă, ea poate fi roșie sau chiar neagră sau chiar culoarea anului, Peach Fuzz. Cele mai căutate rochii de mireasă sunt roz prăfuit și ivory, conform știrileprotv.

Nunțile în aer liber sunt din ce în ce mai căutate, iar mirii vor ca marele eveniment să fie în natură.

Decorul este un alt factor care trebuie bine ales, mirii punând foarte mult accent pe flori care pot veni chiar și de la kilometri distanță.

„Am decorat nunți și în Grecia, Franța, Bulgaria. Când zic decor floral nu mă refer doar la decor de masă, ci de intrare, de tavan, de ring. Cumva încercă să decoreze cât mai mult zona. Dacă poate acum 12 ani alocau în jur de 50-100 de euro pe o masă, acum se ajunge la ordinul sutelor de euro”, Alexandru Dadoo, florist.

Candybar-ul înlocuit cu platouri cu brânză

Nici candybarul nu mai este ce a fost. Acesta poate fi înlocuit cu gogoși, prosecco bar sau platouri cu brânzeturi sau înghețată. Mirii pot alege chiar și live cooking și sushi.

Cei care se pregătesc să facă nuntă în 2024 trebuie să își pregătească un buget mult mai mare pentru că evenimentul costă cu 10% mai mult față de anul trecut.

scroll to top