Închide

Victoria Beckham va lansa o colecție cu Mango

Avatar
Image Gallery Close Up

Foto: press.mango.com

Timp de citire: < 1 minut

Retailerul spaniol de modă, Mango, își lansează cea mai cunoscută colaborare de până acum, la sfârșitul acestei luni, cu designerul britanic Victoria Beckham, transmite Fashion United.

Colectia capsula Victoria Beckham x Mango va fi lansata pe 23 aprilie si va cuprinde produse ready-to-wear, accesorii și încaltaminte.

Într-o scurtă declarație, Mango a spus că această colaborarea va îmbina „stilul imaculat” al lui Beckham cu designul său contemporan, pentru a oferi o colecție care sărbătorește „stilul, calitatea și feminitatea”.

Colecția va cuprinde „tipare de precizie, rochii feminine și tricotaje versatile”, alături de „genți, accesorii și pantofi remarcabile care urmează să devină piesele must-have ale sezonului”.

Mango face echipă cu Victoria Beckham pentru a sărbători 40 de ani

Retailerul nu a confirmat prețurile pentru colecție, dar este de așteptat să fie mai mare decât colecția obișnuită Mango.

Colaborarea cu Beckham coincide cu aniversarea a 40 de ani de la Mango în acest an și este cea mai recentă dintr-o serie de colecții cu alte mărci, artiști și talente, precum brandul american Simon Miller, influencerul Camille Charrière și compania italiană de croitorie Boglioli.

scroll to top