Închide

WhatsApp va lansa instrumente bazate pe cloud pentru a atrage mai multe companii

Avatar
smartphone, iphone, whatsapp

Fotografie de Victoria_Borodinova pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicaţia, a anunţat CEO-ul Meta Platforms, Mark Zuckerberg, la un eveniment al companiei de joi, transmite Reuters.

Serviciul de mesagerie, care a atras din ce în ce mai mult utilizatorii de business, este una dintre numeroasele platforme în care proprietarul Facebook, Meta, a lansat funcţii noi pentru afaceri și shopping.

Zuckerberg a spus, la evenimentul ”Conversaţii” al Meta, că oferta va însemna că ”orice companie sau dezvoltator va putea accesa cu uşurinţă serviciul nostru și se va putea dezvolta direct pe WhatsApp pentru a-şi personaliza experienţa şi pentru a-şi accelera timpul de răspuns către clienţi, prin utilizarea cloud-ului securizat WhatsApp.”

WhatsApp are deja un API, un tip de interfaţă software, pentru ca firmele să îşi conecteze sistemele, ceea ce poate să genereze venituri suplimentare.

Meta, care a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari într-o afacere de referinţă în 2014, a transmis că firmele nu vor putea trimite mesaje utilizatorilor obișnuiți de WhatsApp, decât dacă au solicitat să fie contactaţi.

scroll to top