Închide

WhatsApp va permite organizarea contactelor într-o categorie de „Favorite”

Avatar
whatsapp, texting, chat

Fotografie de Tumisu pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Se pare că echipa de la Meta care lucrează la WhatsApp are ca prioritate îmbunătățirea platformei de mesagerie prin încadrarea și sortarea cât mai rapidă a mesajelor și interlocutorilor. După modificările anunțate săptămâna trecută, WABetaInfo a descoperit o nouă astfel de funcție în versiunea beta 2.24.9.19 a aplicației WhatsApp pentru Android.

Potrivit gsmarena.com, este vorba despre un nou tab dedicat contactelor “Favorite”, ce va permite adăugarea, eliminarea sau aranjarea interlocutorilor preferați pentru a accesa mai rapid și mai ușor discuțiile cu aceștia.

Această nouă opțiune ar elimina nevoia de a face scroll în jos pentru a căuta o conversație cu unul dintre contactele preferate, „împinsă” în jos de către sosirea mai multor mesaje succesive în alte conversații. Bineînțeles, opțiunea s-ar putea dovedi utilă și pentru inițierea mai rapidă de apeluri de voce sau video cu respectivele contacte „Favorite”, notează go4it.ro.

Totuși, implementarea contactelor „Favorite” în WhatsApp pare că se află abia la început de drum, funcția nefiind acum disponibilă nici măcar pentru beta testeri. Așadar, va mai dura până când noul tab „Favorite” va fi disponibil în WhatsApp, semnele indicând totuși că această funcție va fi implementată mai întâi în versiunea de Android a aplicației de mesagerie.

scroll to top