Închide

Auchan și Costa Coffee au demarat parteneriatul de coffee-corners în stațiile Petrom

Avatar
Costa Coffee Corner

Foto: Petrom

Timp de citire: < 1 minut

Auchan Retail România și Costa Coffee au demarat un parteneriat care presupune implementarea, în următorii ani, de coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din stațiile Petrom. Printr-o oprire la MyAuchan, clienții vor putea savura, în paharele Costa Coffee roșii, de tip take-away, 8 sortimente diferite de cafea Costa obținute din surse certificate Rainforest Alliance.

Primul coffee corner în parteneriat cu Auchan Retail România a fost lansat anul trecut în București, în stația Petrom de pe strada Brașov, urmând ca alte zeci de spații să fie implementate pe parcusul anului 2021, odată cu remodelarea Stațiilor Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan.

”Ne bucurăm să lansăm un proiect atât de amplu în România. Conceptul de coffee corner completează oferta noastră de cafea disponibilă atât în magazine, pentru consumul acasă, dar și în localurile partenere HoReCa, preparată de specialiști barista. Astfel, Costa va fi sursa de energie perfectă pentru drum, oriunde în țară”, declară Cristina Funieru, Coffee Business Development Manager Coca-Cola HBC România.

Astfel, Costa Coffee, brand al Coca-Cola Company, își extinde prezența în piața de cafea din România pe segmentul de cafea „on the go”, într-un format modern de proximitate MyAuchan.

„Avem deja peste 20 de coffee corners operaționale în magazine, iar feedback-ul clienților ne încurajează să continuăm dezvoltarea acestui proiect și instalarea cornerelor în cât mai multe locații, la nivel național.”, a declarat Vasile Urzică, Responsabil Operațional MyAuchan Petrom.

scroll to top