Închide

Heinz: de la ketchup, la Not Milk. Consorțiu inedit de inovare A.I. cu startup chilian

Avatar
Not Milk De La Kraft Heinz

Foto: foodbev.com

Timp de citire: 2 minute

Kraft Heinz și NotCo dezvăluie o societate în comun pentru inovarea pe bază de plante. Povestea de succes Kraft Heinz și start-up-ul chilian de tehnologie alimentară TheNotCompany, cunoscut sub numele de NotCo, au anunțat o societate mixtă care va dezvolta noi produse pe bază de plante folosind inteligența artificială.

Compania Kraft Heinz Not va avea sediul central în Chicago, cu facilități de cercetare și dezvoltare în San Francisco. Asociația în comun va funcționa sub controlul Kraft Heinz și va reuni dimensiunea gigantului alimentar cu portofoliul de mărci binecunoscute și soluțiile de tehnologie brevetată și inteligență artificială (A.I.) ale NotCo.

Companiile cred că parteneriatul le va permite să dezvolte produse la o viteză și o scară care „încă nu au fost văzute în industrie” și să accelereze adoptarea alimentelor pe bază de plante.

„Asocierea în comun cu TheNotCompany este un pas esențial în transformarea portofoliului nostru de produse și o completare extraordinară la capacitățile noastre de a crea o valoare a mărcii”, a declarat Miguel Patricio, CEO Kraft Heinz.

Acesta a completat pentru FoodBev.com:

„Ne ajută la îndeplinirea viziunii noastre de a oferi consumatorilor produse mai curate, “verzi” și delicioase. Credem că tehnologia pe care o aduce NotCo revoluționează crearea de alimente delicioase pe bază de plante, cu ingrediente mai simple.”

În plus față de entuziasmul arătat de șeful Kraft Heinz, și Matias Muchnick, co-fondator și CEO al NotCo, se arată încrezător:

„Când am început NotCo, scopul nostru era să facem din tehnologia noastră un catalizator pentru un sistem alimentar mai durabil nu numai pentru noi, ci și pentru alte mărci și producători care împărtășesc același lucru. ambiţie. Astăzi este o piatră de hotar interesantă pentru industria bazată pe plante și arată puterea rolului tehnologiei în stimularea adoptării în general. Suntem încântați să colaborăm cu Kraft Heinz și cu mărcile lor emblematice, să lucrăm mână în mână la construirea unui sistem alimentar mai durabil.”

Compania anunță că atualul șef pentru America de Nord al NotCo, Lucho Lopez-May, va conduce The Kraft Heinz Not Company în calitate de CEO.

scroll to top