Închide

Lansată cu mare tam-tam, cafeaua cu ulei de măsline de la Starbucks ar crea neplăceri stomacale

Avatar
Starbucks Ulei De Masline Oleato

Foto: Starbucks

Timp de citire: 2 minute

Clienții Starbucks au apelat la rețelele de socializare pentru a-și împărtăși experiențele cu noua gamă de băuturi cu ulei de măsline a lanțului de cafenele. Iar pentru unii, imaginea nu este prea frumoasă.

Pe 16 martie, o postare intitulată “Olive oil drinks…” a fost adăugată pe subreddit r/starbucks de către un Redditor care pretinde că este un barista Starbucks actual. În acesta, ei împărtășesc o experiență pe care colegii lor de muncă ar fi avut-o după ce au încercat noua listă de băuturi Oleato.

Pentru cei care nu sunt familiarizați, aceste noi băuturi de cafea sunt infuzate cu ulei de măsline Partanna extravirgin presat la rece și au debutat pe 21 februarie pe piețe limitate.

“Le-ați încercat? Mă întreb câți oameni vor păți ce au pățit câțiva din echipa noastră”, a scris Redditor u/MoodyStarGirl.

“Jumătate din echipă le-a încercat ieri și câțiva au sfârșit prin a… avea nevoie să folosească toaleta, dacă înțelegeți ce vreau să spun…. Mi-e frică să o încerc pentru că deja am probleme cu stomacul.”

Utilizatorul Reddit, care nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii, a declarat că managerul magazinului lor “nu vrea să împărtășim aceste informații cu clienții”, susținând că omisiunea este “destul de aiurea”.

Starbucks nu a răspuns, de asemenea, imediat la o solicitare de comentarii venită din partea presei.

Însă în secțiunea de comentarii a postării de pe Reddit, multe alte persoane au intervenit, unele dintre ele împărtășindu-și propriile impresii și experiențe cu băuturile, care includ latte, shaked espresso, băuturi reci cu spumă, cortados, un martini și multe altele.

“Cofeina este un stimulent pentru intestinele tale și uleiul un relaxant. Așa că da, e o idee minunată a celor de la Starbucks”, a scris un utilizator de pe Reddit.

“Persoană cu probleme la stomac/intestin care vă mulțumește pentru avertisment”, a scris un altul.

“Le-am încercat și, tbh (n.r. să fiu sincer), după ce le-am băut, sincer, mi s-a făcut rău de la stomac. Ca și cum nu aveam deloc poftă de mâncare după aceea și ăsta a fost singurul lucru pe care l-am mâncat în toată ziua”, , a comentat altul.

“Infuzia rece este bună până când guști spuma, pentru că este vorba de două pompe de ulei de măsline”, a scris un alt Redditor, care spune că este barista.

“Cea mai rea dintre toate a fost varianta de cafea cu lapte pentru mine. Ești imediat lovit doar de gustul intens de ulei de măsline, așa că am vrut să vomit după; deci da, nu recomand”.

Un alt utilizator a subliniat că “uleiul de măsline verde este normal și, de obicei, este un indiciu al unei calități mai bune… Verde nu înseamnă că este rău sau scârbos”.

Unele recenzii ale băuturilor Oleato au fost pozitive, cum ar fi cea a unui utilizator de pe Twitter care a scris:

“Starbucks, noua băutură Oleato este al naibii de delicioasă! Îmi place!!!!” și un utilizator de pe Redditor care a spus: “Le-am încercat pe toate 3 și mi-au plăcut toate. Nu am avut niciun fel de probleme”.

Dar alții detaliază pe Twitter experiențe care le-au deranjat rău stomacul după ce au consumat băuturile.

“#Oleato – până acum stomacul meu gâlgâie și gâtul mă arde”, a scris un alt utilizator de Twitter, împărtășind o imagine a lui Venti Oleato Iced Shaken Espresso. “Nu sunt sigur dacă este de vină uleiul de măsline”, a conchis acesta.

scroll to top