Închide

Nespresso lansează capsulele cu gust de Halloween. Disponibile și în România!

Avatar
Nespresso Dovleac

Foto: retailnews.asia

Timp de citire: 2 minute

Nespresso a lansat o aromă sezonieră în ediție limitată, Pumpkin Spice Cake, atât pentru aparatele Original, cât și pentru Vertuo. Aroma de dovleac este una specială pentru anotimpul de toamnă, cu tentația Halloween-ului.

Această cafea în ediție limitată se mândrește cu note calde de condimente, precum cuișoare, scorțișoară și cardamom. Este făcută dintr-un amestec Arabica de cafele din America Latină și Africa și combină o aromă dulce de dovleac.

Cu lapte, notele de condimente sunt atenuate, dând naștere unei cafele mai dulci și mai fine, cu note de biscuiți cu unt.

Produsul este disponibil online momentan doar în Noua Zeelandă, ca piață de teste, în buticurile Nespresso la prețul de 17,00 dolari pentru o cutie-baghetă cu 10 capsule Vertuo și 14,00 dolari pentru o cutie de 10 capsule Original. Dacă rezultatele sunt pe măsura așteptărilor, cafeaua cu gust de Halloween va veni și în Europa.

În România, o cutie cu 10 capsule Nespresso costă între 2 și 3 lei, iar aroma Pumpkin Spice Cake cu aromă naturală de dovleac dulce și condimente este deja disponibilă la un preț de 27,5 lei cutia cu 10 capsule (2,75 lei capsula).

Frații de la Starbucks, mișcare similară anul trecut

Anul trecut și Starbucks, “frații” celor de la Nespresso, dar la capitolul Horeca, au dat lovitura cu aroma de dovleac lansată de Halloween.

Vânzările au urcat la 8,41 miliarde de dolari la Starbucks în ultimul trimestru, în creștere cu 3%. Aceasta a marcat o cifră de afaceri record pentru lanțul de cafenele, datorată în principal unei săptămâni din septembrie: momentul în care Starbucks a introdus celebrele sale băuturi de toamnă cu “pumpkin spice” (aromă de dovleac).

Săptămâna respectivă a reprezentat cea mai bună săptămână de vânzări din toate timpurile pentru Starbucks, parte a aceluiași grup alimentar Nestle, precum Nespresso.

scroll to top