Închide

Prețuri cu până la 15% mai mari la pensiuni și hoteluri pentru vacanța de 1 Mai și de Paște

Avatar
Plaja Litoral Mare Nisip Sezlonguri Vacanta Copyright Foto Contactati Www.afaceri.news

Copyright foto: contactati www.AFACERI.news

Timp de citire: 2 minute

Vacanțele de 1 Mai și Paște vor fi mai scumpe anul acesta. Hotelierii și proprietarii de pensiuni au oferte atractive, dar și prețuri pe măsură. Tarifele sunt mai mari chiar și cu 15 la sută. Și cu toate acestea, nu duc lipsă de clienți.

Pregătirile de Paște au intrat pe ultima sută de metri în pensiunile din Maramureș.

În satul Breb, locurile de cazare au fost rezervate încă de acum două luni. Prețurile pentru o noapte de cazare sunt cuprinse între 300 și 500 de lei de persoană, potrivit Digi24.

Viorica Hotea, administrator de pensiune:

“Demipensiune cu masă festivă, plimbat cu căruța, mers la biserică la Înviere. Ca bucate, avem în primul și în primul rând mielul, cârnați, pască”.

La mare căutare sunt și hotelurile și pensiunile din Poiana Brașov, una dintre stațiunile montane preferate de turiști. Prețurile pentru două persoane și patru nopți de cazare într-o pensiune pornesc de la 1.600 de lei. Cine preferă confortul din hoteluri trebuie să plătească de la 3.000 de lei în sus.

Bianca Socol, manager al unui hotel de 4 stele:

“Telefoanele încă sună pentru rezervări, în acest moment avem un grad de ocupare spre 80%, un pachet de servicii foarte atractiv pentru întreaga familie, sejur de 3 nopți, cazare cu demipensiune, cu mese tematice, iar pentru cei mici vom avea activități creative, va veni și <iepurașul>”.

Și pe litoral, mii de turiști sunt așteptați să petreacă vacanța de Paște și 1 Mai.

Cele mai ieftine cazări la mare sunt în stațiunile din sudul litoralului.

O cazare în stațiunea Eforie Sud, într-o cameră dublă, pe noapte, costă 103 lei, fără mic dejun inclus. În stațiunea Mamaia, o noapte de cazare într-o cameră dublă costă între 155 de lei la un hotel de trei stele și 239 de lei la un unul de patru stele. Prețuri similare sunt și în Eforie Sud, dar și în Neptun.

scroll to top