Închide

WOW e puțin spus! Noul Opel Astra se pregătește de lansare. Care sunt primele impresii?

Avatar
Astra Nou

Foto: motor.at/Opel

Timp de citire: < 1 minut

Opel va prezenta următoarea generație a modelului Astra la sfârșitul acestui an. Va fi prima generație Astra, care va fi și electrificată, pe care Opel intenționează să o prezinte din toamnă încolo. Ca aperitiv, cei de la Motor.at au pus mâna și ne-au livrat  câteva detalii despre viitorul concernului din Rüsselsheim.

Pe scurt: dacă te uiți la fața noului Opel Mokka, îți poți imagina deja Astra. Astra a primit și așa-numitul Opel Vizor, care a fost dezvoltat față de Mokka. Vizor-ul, prezent și la autovehiculul concept Opel Manta (prezentat tot aici pe afaceri.news), se extinde pe toată fața și integrează inclusiv farurile ultrasubțiri cu LED-uri IntelliLux.

Opel Astra Nou
Foto: Opel/motor.at

De altfel, Astra primește cea mai recentă generație de lumină adaptivă, fără strălucire, cu LED-uri IntelliLux. Și interiorul modelului Astra este dotat cu panoul digital Opel Pure, care reunește perfect două afișaje panoramice sub suprafața complet vitrată, întinsă orizontal.

Noul Opel Astra 2021
Foto: Opel/motor.at

Astra va fi centrată ca design pe hayon în viitor – precum concurentul său direct, VW Golf.

Noul Astra va fi produs la Rüsselsheim, în Germania, iar noul model Opel va fi disponibil în continuare ca un tourer sport cu cinci uși. Producția va începe anul acesta.

scroll to top